HTML

Ittkavodka, ittkasör, ittkabor...

Tihamér, Béla, Gerzson kalandjai, amit átéltek, vagy kreáltak maguknak.

Friss topikok

  • Ittkavodka: Nemá, most mindenki rá fog keresni az Illés Gáborokra az iWIW-en! :) (2009.05.12. 12:49) turné

Linkblog

Archívum

Szekrény

2009.05.20. 10:21 Ittkavodka

Gerzson első anyós-apóslátogatásnál fel akarta venni a versenyt az  öreggel, de a harminc évnyi alkoholizmus nehezen behozható 4 év alatt. Meg akart felelni após elvárásainak, és megmutatni, hogy a friss máj jobb, mint a tapasztalt. Hát nem volt az.

Megszámlálhatatlan sör, és töménytelen tömény után Gerzsont  a barátnője betámogatta a vendégszobába, mert ugye a konzervatív szülői házban nem lesz figi-figi, de addigra már nem is lett volna akció kész.  Éjszaka a sör vízhajtó hatása keltette, de eltévedt az idegen helyen a sötétben, és egy ruhásszekrényt nézte a WC-ajtónak. Nem esett le tévedése, még akkor sem, amikor megpróbálván áthaladni a kabátokon, elakadt. Ekkor beugrott neki az Ütközetben eltűnt című klasszikus, és a dzsungelbe képzelte magát, ahol utat kell törjön, a hősies bajtársak kiszabadításához. Nagy munkájában, ami valójában a szekrény teljes kipakolását jelentette, elfáradt, és lefeküdt pihenni egy picit. Reggel a nyitott szekrény előtt találták meg, egy nagy rakás télikabát tetején, Vilma néni nercbundájára diszkréten csorgó nyállal, embriópózban horpasztva.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sör após dzsungel télikabát szekrény gerzson

A bejegyzés trackback címe:

https://ittkavodka.blog.hu/api/trackback/id/tr761132982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása