HTML

Ittkavodka, ittkasör, ittkabor...

Tihamér, Béla, Gerzson kalandjai, amit átéltek, vagy kreáltak maguknak.

Friss topikok

  • Ittkavodka: Nemá, most mindenki rá fog keresni az Illés Gáborokra az iWIW-en! :) (2009.05.12. 12:49) turné

Linkblog

Archívum

Ittkavodka

2009.05.11. 00:22 Ittkavodka

    Egy fakultatív osztálykirándulás alkalmával (ami valójában természetesen csupán arról szólt, hogy a szülőktől minél távolabb, minél jobban beigyon a társaság) a következő kör sör rendelése előtt Tihamérnak hirtelen felvidult az arca (tipikus "heuréka"-pillanat volt ez számára) és belekiáltotta a pijás bódé előtt a balatoni estébe: "Ittkavodka!" Természetesen ez a felhívás arra irányult, hogy a sörök hegemóniáját egy kis töménnyel kéne megtörni, csak annyira zseniálisnak érezhette az ötletet, hogy előbb beszélt, mint gondolkodott volna. Az az este amúgy egész szépen alakult.



    Szintén Tihamér (akkoriban ha ivott, futhatnékja volt) kicsivel később teljes erőből cikázott egy aszfaltozott kézipálya két kapuja közt. Persze, érthető, jó poén teljes sebességgel belevetődni egy kapuba, ha a háló megfog. Bizonyára nem minden érkezés lehetett tökéletesen kivitelezve, mert másnap arrra panaszkodott, hogy úgy fáj a válla, ami annak fényében, hogy egy tenyérnyi helyen nem volt rajta bőr, némileg érthető.

Szólj hozzá!

Címkék: balaton sör sérülés vodka tihamér

A bejegyzés trackback címe:

https://ittkavodka.blog.hu/api/trackback/id/tr791114163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása